We love brands

De manier waarop we tegen merken aankijken is radicaal veranderd. We willen daadwerkelijk een relatie aangaan met een merk. We willen aandacht, toewijding. Tegelijkertijd profileren we onszelf ook met merken. Merken worden vrienden!

Vertel me meer

Hôtel Droog, enter through the giftshop

In Hôtel Droog beleef je de gastvrijheid van het toonaangevende projecten- en productenhuis Droog. Het unieke hotel is een plek waar u terecht kunt voor een drankje, een hapje eten, exclusieve winkels, tentoonstellingen, beauty advies, een wandeling in de tuin en zelfs een bed voor de nacht.

Bekijk het project
Hôtel Droog, enter through the giftshop

WTF.nl
Snel, scherp & schandalig

WTF.nl is de eerste Nederlandse online tabloid. De nieuwssite richt zich op een jong publiek dat op zoek is naar vermaak, de laatste roddels en het grote nieuws met een knipoog wil consumeren en delen. Sensationeel, opmerkelijk, eigenwijs en soms schandalig. Voor een dagelijks WTF momentje.

Bekijk het project
WTF.nl Snel, scherp & schandalig
WTF.nl Snel, scherp & schandalig

De wereld van Orange Olive

Orange Olive catering verzorgt een pure eetbelevenis waarbij alleen pure en eerlijke ingrediënten worden gebruikt. Elk jaargetijde heeft haar eigen geur, sfeer en temperament. De identiteit bestaat uit een volledig geïllustreerde wereld, bewoond door vork-vissen, mes-eenden, kurkentrekker-spechten, kandelaar-herten en meer…

Bekijk het project
De wereld van Orange Olive

Why Study in Holland?

Study in Holland is een initiatief van de Nuffic om het Nederlandse hoger onderwijs wereldwijd te promoten en internationale studenten te informeren over de mogelijkheden. Study in Holland is het startpunt voor alle internationale studenten die in Nederland willen studeren.

Bekijk het project
Why Study in Holland?

Maandelijkse
concertagenda

Elke maand publiceert Muziekgebouw aan 't IJ een concertagenda. De voorkant bestaat uit een selectie van de meest bijzonder concerten en een agenda overzicht met alle activiteiten. De invulling van de achterkant verschilt per maand en dient tevens als poster die wordt verspreid in de de stad. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale vouwwijze die zorgt voor extra visueel element.

Bekijk het project
Maandelijkse concertagenda
Maandelijkse concertagenda
Maandelijkse concertagenda

HYPO brengt
mensen dichter
bij kunst

Galeries zijn soms moeilijk te begrijpen en niet uitnodigend voor een breder publiek. Dat is erg jammer, want iedereen zou kunnen genieten van kunst. HYPO is een kunstsupermarkt die probeert de kloof tussen de galerie en potentiële kunstliefhebbers te verkleinen.

Bekijk het project
HYPO brengt  mensen dichter  bij kunst
HYPO brengt  mensen dichter  bij kunst

En er is meer…

Silo is gespecialiseerd in de ontwikkeling van merkidentiteiten, campagnes en interactieve media. Met veel passie werken we o.a. voor Muziekgebouw aan ‘t IJ, LUX, Sanoma, Deloitte, Auping, Het Financieele Dagblad, Fenedex, TEDx, Nederlandse Veteranendag, Legermuseum, Centralpoint.nl, Deloitte, WRR en Shell.

Alle projecten
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuws

SILO wint 4 European Design Awards
4 x European Design Awards
Goud,zilver en brons

Op zaterdag 24 mei zijn in Keulen de winnaars van de European Design Awards 2014 bekend gemaakt. SILO won een gouden European Design Award voor HiiL Innovating Justice (book lay-out), zilver en brons voor Dutch Creative Council (logo and company implementation) en brons voor BNO Vroaam (campagne).

SILO wint aanbesteding Nederlandse Veteranendag
SILO wint aanbesteding Nederlandse Veteranendag
Campagne voor jaarlijks evenement

Yes! SILO gaat voor een tweede periode van drie jaar de campagne voor de Nederlandse Veteranendag ontwikkelen. Op deze dag worden de veteranen van Nederland in het zonnetje gezet en genieten meer dan 80.000 toeschouwers van een defilé rond het Binnenhof. Met deze verlengde samenwerking gaan we groei van het evenement doorzetten.

Bekijk ons werk voor de Nederlandse Veteranendag
Digitalisering grootste revolutie sinds boekdrukkunst
Digitalisering grootste revolutie sinds de boekdrukkunst
Dennis spreekt op 25 september

Dennis Flinterman is gevraagd te spreken op een bijeenkomst van het Nationaal Platform Communicatie Industrie. Hier praten professionals uit het communicatie vakgebied over interessante ontwikkelingen binnen hun expertise. Het thema van Dennis zijn presentatie is: Digitalisering is de grootste revolutie sinds de boekdrukkunst. Over great expectations, de veranderende klantvraag en the ecosystem of connected customer experiences.

Het evenement vindt plaats op 25 september in Spant! te Bussum.

NPCI.nu/Middagevenement
Lezing SILO tijdens European Design Conference in Keulen, Duitsland
Lezing SILO tijdens European Design Conference in Keulen, Duitsland
24 mei 2014 - Comedia Theater Koln

A.s. zaterdag 24 mei vindt de European Design Awards uitreiking plaats in het Comedia theater te Keulen. SILO is gevraagd een lezing te geven tijdens de European Design Conference die ‘s-middags zal plaatsvinden. Dennis Flinterman en Rene Toneman zullen tijdens deze lezing ingaan op ons werk voor Muziekgebouw aan ‘t IJ. Hoe is deze “responsive identity” tot stand gekomen en hoe heeft de communicatie zich ontwikkelt in de afgelopen jaren van economisch veranderende tijden.

Meer info en tickets
Het grote SILO Jubileum Feest
Het grote SILO Jubileum Feest
Een succes dat nog lang herinnerd zal worden

Afgelopen vrijdag vond het 5-jarig jubileum van SILO plaats. De dag startte met sterke talks van sprekers Jim Stolze (oprichter TEDxAmsterdam) en Joost Conijn (kunstenaar en piloot). Nadat onze breinen weer waren geprikkeld kon de ontspanning beginnen. In goed gezelschap van muziek, eten, drinken en gasten werd het 5-jarig jubileum van SILO een waar feest!

Bekijk de foto's
Puur Smaak Diners
Puur Smaak Diners
SILO gaat voor pure smaak

We zijn ons steeds meer bewust van wat we eten. We verkiezen bij voorkeur lokaal en authentiek geteelde producten boven macro-industrie. Puur Smaak Diners verkleint de afstand tussen mens en eten. Gasten worden dichter bij de oorsprong van smaakvolle ingrediënten gebracht met een unieke eetbeleving op bijzondere locaties. SILO werkt momenteel aan een nieuwe identiteit en website voor Puur Smaak Diners.

Puur Smaak Diners